8.11 Soldater i det kanadiske forsvaret som er i Norge for å delta i Nato-øvelsen Trident Juncture arrangerer «Polar bear swim» i Orkanger. Norske og internasjonale soldater, lokalt politi og sivile er invitert til å delta. Formålet er å samle inn penger til Stiftelsen veteranhjelp. Vi er klare til å hoppe uti, og takker for bidraget!

8.11 – 11.11 NVIO er på Forsvarets veteransenter på Bæreia. Der arrangeres det «En reise i lokal mattradisjon». Vi fordyper oss i temaet veteraner og mat. Følg med i neste Veteran.

11.11 Den 11. dagen i den 11. måneden i den 11. timen. Mange lokalforeninger markerer Remembrance Day denne uken. I Bergen blir det markering på Møllendal kirkegård, og lunsj på Kronstad hovedgård. NVIO sentralt er tilstede på Vestre gravlund i Oslo hvor flere lands ambassadører og militærattacheer er til stede for å markere dagen. Remembrance Day, eller Poppy Day, er en minnedag for falne i krig i Samveldet av nasjoner siden slutten av første verdenskrig i 1919.

13.11 NVIO Follo og indre Østfold arrangerer veteran- og familietreff med quiz på Peppes pizza i Ski. Flere av NVIOs lokalforeninger arrangerer veterantreff denne uken. Neste veterantreff der du bor finner du her.

Print Friendly, PDF & Email