Invitasjon til Veterantreff m/juleavslutning På Offisersmessen Gimlemoen

NVIO avd. Kristiansand inviterer i samarbeid med Forsvarets Veterantjeneste veteraner og pårørende til en hyggelig aften med god mat og sosialt samvær, torsdag 6. desember fra kl. 1800 på Offisersmessen.

Vi får servert ribbe og pinnekjøtt med tilbehør fra Lises utmerkede kjøkken og deretter dessert. Etter maten blir det sosialt samvær og salg av lodd til NVIOs velkjente knivlotteri. Trekningen av kniven skjer først til sommer–avslutningen, og som alltid blir det et gedigent premiebord. I tillegg vil det bli salg av Veterankalenderen (250 kr) til inntekt for Stiftelsen Veteranhjelp.

På grunn av plassen, har vi måtte sette et maksimum på 70 deltakere, og det er etter «første mann til mølla»-prinsippet. Så påmelding er helt nødvendig for dette arrangementet.

Påmelding skjer til Jan Auby Hagen på e-mail janauby@gmail.com eventuelt tlf.  48 19 58 60 senest onsdag 28. november. Det er en egenandel på 150 kroner som må betales ved ankomst eller ved å bruke VIPPS. NVIO avd. Kristiansand, har egen VIPPS konto/nummer som er 24335.

 

PS: Om du melder deg på men senere blir forhindret

er det viktig at du tar kontakt da vi de siste årene

har hatt venteliste til dette arrangementet.

 

Vi gleder oss til å se deg!

Print Friendly, PDF & Email