Kongeparken den 26.08.18

 

Nvio Rogaland hadde den store glede i å invitere lokale veteraner, og våre naboer i fra nvio Haugalandet, til en storstilt familiedag i kongeparken søndag den 26.08.19.

Takket være Forsvarets veterantjeneste, som tildeler størsteparten av våre driftsmidler, hadde vi muligheten til å kunne tilby billetter til 50 kr stk.

Dette ble umåtelig populært, så vår forsiktige antakelse om 40 billetter ble knust sønder og sammen.

Vi hadde over 200 påmeldte før den store dagen. Dessverre så var det noen som ikke kunne komme, men over 170 små og store møtte forventningsfulle opp i Kongeparken.

Vi hadde rigget oss til med egen stand, og delte ut billetter og informasjon til de fremmøtte, sammen med kongeparken sine egne ansatte.

Etter å ha fått loset inn de fleste veteraner med familie, så kunne også styret rigge ned, og bli med sine egne familier inn i parken.

 

Rett etter vår inntreden i parken så spilte værgudene oss et lite puss, ved å komme med et lite regnskyll, men det satte ikke noen demper på lekelysten for de fleste.

Resten av dagen fikk vi halvskyet pent vær med en god del solgløtt, altså perfekt parkvær.

1230  samlet vi oss for en felles lunsj som også var inkludert i prisen. Her ble vi servert grillmat for enhver smak, og de fleste fant noe de likte.

 

På turen rundt i parken, med egen familie, møtte vi stadig på veteraner med familie som så ut til å storkose seg.

 

 

Tilbakemeldingene etter turen er at mange satte stor pris på at Nvio Rogaland, satte i gang dette initiativet.

Vi i styret setter stor pris på all den positive tilbakemeldingen vi har fått, og den oppslutningen dette arrangementet fikk. Dette har vært den største samlingen av veteraner med familie vi har hatt så langt!

Arrangementet gir oss mer lyst og energi til å fortsette med å få til flere sammenkomster, der fokuset er spesielt rettet mot yngre veteraner med barn.

Vi vet av egen erfaring at i en travel hverdag så er det ikke alltid like enkelt å prioritere å møte opp på de andre arrangementene vi har. Dersom vi kan kombinere og legge til rette for at veteraner kan møtes, sammen med familien, så kan vi alle få i både pose og sekk.

Vi vil fortsatt jobbe hardt videre med å pusse opp og innrede vår nye samlingsplass, Veteranhuset, som er et tilholdssted for alle veteraner som ønsker og trenger en plass og møtes.

Veterantreff, foredrag og andre arrangementer kommer til å bli gjennomført utover høsten.

Vi er også i gang med å se på og planlegge nye familie arrangement som dette i Kongeparken. Vi ser at dette er en positiv måte å få samlet veteraner på, og at vi får aktivisert mange av våre medlemmer som vi ikke ser så ofte på våre andre arrangementer.

Mer informasjon om dette kommer så raskt vi har fått avklart alt det praktiske rundt dette.

 

Til slutt så vil styret takke for fremmøtet, og vi håper vi kommer til å møtes flere ganger i nærmeste fremtid.

 

Mvh styret i Nvio Rogaland

Print Friendly, PDF & Email