Radio Norbatt En podkast fra NVIO. For annonsering: jim@modernemedia.no For booking: haakon@modernemedia.no

 • Episode 9 - Live fra Akershus Festing
  by NVIO og Moderne Media on 23/04/2018 at 12:15

  20.april ble det holdt UNIFIL-markering på Akerhus festning hvor statsråd Per Sandberg introduserte podcasten med tale og det ble gode historier fra publikum.

 • Episode 8 - Vorspiel til jubileumsfesten
  by NVIO og Moderne Media on 13/04/2018 at 12:01

  I dagens snakker Roy om alt du trenger å vite før jubileumsfesten 20.april. Itillegg snakker to veteraner om sine dramatiske opplevelser i Sør-Libanon.Og vinnerne av konkurransen ble også kåret.Husk å abonnere og gi oss noe stjerner i også.

 • Episode 7 - Jente spesial
  by NVIO og Moderne Media on 06/04/2018 at 09:53

  Denne episoden er dedisert til kvinnelige veteraner. Vi møter Britt Live Sveaas, som var soldat i Movcom, Grete Rudland Brandt, som ble første kvinnelige soldat i Norbatt paradetropp og Jorunn Korsvik som var sykepleier i saniteten. Og vinnerne av konkurransen ble kåret.

 • Episode 6 - Med livet som innsats
  by NVIO og Moderne Media on 30/03/2018 at 09:00

  I ukens episode får du høre Morten Berg fortelle om sin tjeneste i UNIFIL og hvordan hans drøm om idrettskarriere ble knust da han tråkket på mine. Nils Frode har fire kontingenter i Norbatt. Hør ham sammenligne Unifil den gang og nå.

 • Episode 5 - De sivile og oss
  by NVIO og Moderne Media on 23/03/2018 at 09:41

  I denne episoden er presidenten i NVIO, Dag Magne Lunde gjest og forteller om sin UNIFIL-opplevelse, inkludert en dramatisk historie om hund og øks. Roy ringer til Louis Assi som fortsatt bor i Libanon og MP-sjefen Lars Finstad er tilbake og forteller sine hundehistorier. Vinnerne av konkurransen blir også kåret.

 • Episode 4 - Krig og kjærlighet
  by NVIO og Moderne Media on 16/03/2018 at 11:16

  I denne episoden snakker Roy med forfatteren av boken "Norske FN-soldater i Skuddlinjen", Frank Magnes og i spalten "Kjærlighet langs Blue Line", møter vi MP-sjefen Lars Finstad som fant sin livsledsager i det de var på vei til Libanon.Vinnerne av konkurransen blir også kåret.

 • Episode 3 - Dette husker vi
  by NVIO og Moderne Media on 09/03/2018 at 13:42

  Roy er tilbake i studio, og i denne episoden får vi høre veteraninspektør: Tom Guttormsen, DJ-en i Radio Norbatt: Ståle Ytterhus, tidligere PIO: Ola K. Christensen og sportsjournlisten i Radio Norbatt: Sven Johansen. Vinnerne av konkurransen ble også kåret. 

 • Episode 2 - Derfor dro vi.
  by NVIO og Moderne Media on 02/03/2018 at 11:04

  I andre episode tar Erlend Larsen og Morgan Sæbø over Radio Norbatt. Erlend er i dag stortingsrepresentant og Morgan er sikkerhetsrådgiver i NOKAS. Hvordan har UNFIL-tjenesten vært med å påvirket dem? Vinnerne av konkurransen ble også kåret. 

 • Episode 1 - Verdenspremiere med Forsvarsministeren
  by NVIO og Moderne Media on 23/02/2018 at 14:08

  I første episode for vi høre om Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sin tid i UNIFIL, og hør comebacket til Radio Norbatt legenden Per Olav Hagås, også kjent som Pyton Per. 

 • Teaser: Radio Norbatt
  by NVIO og Moderne Media on 21/02/2018 at 11:07

  Nå lanseres Radio Norbatt! En podkast hvor vi har samlet ulike historier, fra kjente og ukjente, om livet i Libanon og UNIFIL-tjenesten. Det blir spennende historier, samtaler og mye mimring. Første episode lanserer fredag 23.februar!